Over Smaak

Smaak is de online supermarkt voor al je verse en dagelijkse boodschappen thuis. Lekkere producten direct van het land, smaakvol in je mond. Maar ook voor je reguliere fles Spa Rood of WC papier kan je bij Smaak terecht. Smaak geeft je dagelijkse eetsuggesties op basis van wat jij lekker vindt. Daarnaast zorgt Smaak ervoor dat met 1 druk op de knop alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheid, in je mandje belanden en vervolgens bij je thuis worden bezorgd.

De kortste weg naar de eettafel

Bij Smaak gaat vers direct van producent naar consument! Doordat we direct van de bron inkopen kunnen we een aantrekkelijke prijs bieden voor een heerlijk product. Tevens ontvangen de boeren en telers een eerlijke prijs voor hun producten.

Echt Vers

Door de (verse) ingrediënten rechtstreeks te betrekken bij de producent verkorten we de voedingsketen en winnen de geleverde producten aan versheid, smaak en kwaliteit. De producten zijn goed verpakt en zonder onnodige bewerking of conservering. Kortom, Smaak staat voor smakelijke, eerlijke, gezonde en duurzame voeding.

Elke dag iets anders op tafel – lekker en gemakkelijk

Je herkent het vast wel: Iedere dag weer die vraag “wat eten we vandaag”. Je staat in een winkel en verzuipt in het aanbod van meer van hetzelfde, je kunt niet altijd alles krijgen voor dat ene recept waar je nu juist zo’n zin in had en de kwaliteit is soms niet helemaal wat je zoekt.

Bij Smaak werkt het anders. Je wordt geïnspireerd door smakelijke gerechten die gemakkelijk te maken zijn en passen bij jouw profiel. De gerechten worden samengesteld uit seizoensproducten die op dat moment mooi van smaak en aantrekkelijk geprijsd zijn. Bestellen is heel gemakkelijk: met 1 druk op de knop belanden de ingrediënten voor het gewenste gerecht, in de juiste hoeveelheid, in je winkelmandje en kun je verder winkelen voor andere dagen of je overige boodschappen doen. Eenmaal besteld worden alle producten op het gewenste tijdstip en adres afgeleverd.

Bekijk hoe anderen onze producten ervaren op de media pagina!

Smaak Bedrijfslunches

Binnenkort levert Smaak niet alleen thuis, maar ook op het werk. Smaak bedrijfslunches biedt een nieuwe manier van lunchen op het werk: dagelijks vers voor een betaalbare prijs. Wij leveren iedere dag versgebakken brood, ambachtelijke vleeswaren & kaas, versgeperste sappen en biologisch zuivel voor een overheerlijke lunchtafel. De producten komen recht van de bron en zijn veelal biologisch en seizoensgebonden.

Culinaire Versmarkt

Het zusje van Smaak is Culinaire Versmarkt, voor die eetmomenten waarvoor je iets speciaals op tafel wilt zetten. Culinaire Versmarkt is de online specialiteitenwinkel waar je simpel en snel de meest bijzondere, verse ingrediënten voor een culinaire maaltijd bestelt. Op de site word je geïnspireerd door overheerlijke gerechten die voor iedereen te maken zijn door de duidelijke beschrijvingen, aangevuld met karaoke-koken; video-instructies van bekende chefs. Net als bij Smaak worden de producten voor deze gerechten in de juiste hoeveelheid bij je thuisbezorgd.

Culinaire Versmarkt is er speciaal voor de hobbykok, culinaire genieter en fijnproever die waarde hecht aan kwaliteitsproducten en een tinteling van de smaakpapillen.

Smaak, Smaak Bedrijflunches en Culinaire Versmarkt zijn een initiatief van NFR

Bekijk ook wat anderen over ons zeggen op de media pagina!


elke dag vers bezorgd